el cercador

Triemm és el cercador web de botigues - i altres establiments - de Barcelona on hi surten totes totes. Be, de fet encara no. Encara no hi surten totes les botigues de Barcelona, però hi sortiran.

Si has arribat a aquesta pàgina intentant trobar una botiga, potser prefeixes començar a la pàgina d'inici. Per fer una cerca també pots clicar a la casella Cercar... de la barra superior d'aquesta pàgina.

Creiem que, tot i que cercar a Internet el comerç que un necessita en cada moment és cada cop més habitual, no es pot dir que sempre sigui fàcil. I volem posar-hi remei. El nostre objectiu és que a Triemm hi siguin tots els establiments comercials de Barcelona i les dades de contacte de tants comerços com sigui possible. I que sigui fàcil saber quins comerços estan a prop d'una adreça determinada. Creiem que posar al servei de la gent un cercador així és una manera d'afavorir el comerç de barri, cosa imprescindible per mantenir viva l'ànima d'aquests.

Nosaltres mateixos anem a recollir la informació a l'establiment i ja tenim totes les botigues d'algunes zones que van des de Gràcia fins a Poble Nou, més de 4000. Per exemple, tenim totes totes les botigues que hi ha entre els carrers Girona i Xifré i entre Diagonal-Meridiana i Indústria. Al nostre cercador hi surten tots-tots els establiments de les zones que tenim cobertes. I seguim incorporant establiments d'àrees noves (pots consultar el mapa aquí). Estigues al cas si t'interessa una zona que encara no tenim!

Al nostre cercador es pot cercar un establiment a partir d'una adreça pròxima, de l'activitat, del nom de l'establiment o fins i tot a partir del missatge que apareix en alguns cartells. Tenim les dades de quasi tots els establiments, si bé alguns han preferit no donar-nos les seves dades de contacte i d'altres no els hem pogut trobar oberts; en aquests casos només en podràs trobar el nom i l'activitat. Els resultats apareixen en un llistat (en el que més endavant hi haurà fotografies dels comerços que ho vulguin) i en un mapa. Està adaptat als mòbils i no hi haurà publicitat intrusiva. Seguim treballant per millorar-lo. Tenim pensades moltes coses interessants que encara no estan fetes!

Triemm és una iniciativa privada amb vocació social. Ara com ara, no té cap font de finançament ni ingressos ni té al darrera cap empresa com a tal, però estem treballant en donar-li la forma d'una cooperativa de serveis publicitaris que pugui servir sobretot a l'usuari final i al comerç de barri. I té quatre ingredients: amor, respecte, perseverança i cafè.

Triemm · el cercador de botigues de Barcelona on hi surten totes totes ©2013-2015 S. Llapur & J. Quílez

el cercador
tornar a dalt
loading loading /bundles/nbptriemm/images/markerRed.png /bundles/nbptriemm/images/markerGrayDark.png /bundles/nbptriemm/images/markerGrayLight.png /bundles/nbptriemm/images/iconCenter.png /a/place/~ /a/designation/~ Uix... alguna cosa no ha anat bé. Pots tornar a provar i, si segueix sense funcionar, t'estarem molt agraïts si ens ho expliques. ubicació actual article
Per poder cercar has d'haver escrit alguna cosa al menys en una de les dues caselles
No t'espantis. Només volem dir-te - perquè ens hi obliga el Real Decreto-ley 13/2012 - que en aquest lloc web utilitzem cookies de Google Analytics per a saber si la gent - la gent, no en Pau, en Pere o en Berenguera - ens visita molt o poc, i com. Si continues navegant, entendrem que ja t'està bé. Si això et preocupa, pots saber-ne més llegint la nostra política de privacitat. [tancar]