ajuda

Amb Triemm podràs trobar la ubicació exacta i les dades de contacte de qualsevol establiment comercial de la ciutat de Barcelona. Nosaltres mateixos recollim les dades i encara no hem acabat, però anem cobrint completament àrees, de manera que a Triemm hi surten tots els establiments de les zones que tenim cobertes. Tenim les dades de quasi tots els establiments, si bé alguns han preferit no donar-nos les seves dades de contacte i d'altres no els hem pogut trobar oberts; en aquests casos només en podràs trobar el nom i l'activitat.

El cercador consta de dues caselles: la de denominació, per especificar què és el que busques, i la de localització, per especificar on ho busques. Per poder cercar has d'haver escrit alguna cosa al menys en una de les dues caselles.

Com a denominació pots escriure un nom d'activitat, un nom d'establiment o fins i tot una paraula que figuri al cartell dels establiments. Ara com ara, la designació no reconeix els plurals, així que si estàs cercant pastisseries has d'escriure pastisseria, en singular.

Com a lloc pots especificar una adreça, un districte, un barri o un nom de carrer. O bé seleccionar del desplegable ubicació actual. Si has escrit una adreça o has seleccionat ubicació actual, veuràs resultats ordenats per distància. En la resta de casos obtindràs els resultats sense cap ordre en particular. Si el sistema et diu que no ha pogut trobar la localització que has escrit, pensa que pots provar a escriure només algunes lletres i seleccionar una opció entre els suggeriments de la casella de cerca.

Triemm encara s'està fent. Això vol dir que algunes coses poden no funcionar bé, però també vol dir que ben aviat sortiran del forn noves funcions que, esperem, el faran encara més útil. Si trobes alguna cosa que no funciona i ens ho vols explicar, t'estarem molt agraïts i t'avisarem quan estigui arreglat. I si tens cap suggeriment, també serà molt benvingut. Pots contactar amb Triemm a l'adreça correu@triemm.cat.

Triemm · el cercador de botigues de Barcelona on hi surten totes totes ©2013-2015 S. Llapur & J. Quílez

ajuda
tornar a dalt
loading loading /bundles/nbptriemm/images/markerRed.png /bundles/nbptriemm/images/markerGrayDark.png /bundles/nbptriemm/images/markerGrayLight.png /bundles/nbptriemm/images/iconCenter.png /a/place/~ /a/designation/~ Uix... alguna cosa no ha anat bé. Pots tornar a provar i, si segueix sense funcionar, t'estarem molt agraïts si ens ho expliques. ubicació actual article
Per poder cercar has d'haver escrit alguna cosa al menys en una de les dues caselles
No t'espantis. Només volem dir-te - perquè ens hi obliga el Real Decreto-ley 13/2012 - que en aquest lloc web utilitzem cookies de Google Analytics per a saber si la gent - la gent, no en Pau, en Pere o en Berenguera - ens visita molt o poc, i com. Si continues navegant, entendrem que ja t'està bé. Si això et preocupa, pots saber-ne més llegint la nostra política de privacitat. [tancar]