si tens un establiment...

Si tens un establiment, volem explicar-te que Triemm és un intent de revitalitzar el comerç de proximitat i de barri amb les tecnologies de la informació i les comunicacions (la informàtica i Internet, en llenguatge planer) per pura vocació de fer-ho.

Sabem que molts de vosaltres veieu la informàtica des de la distància i que no tothom es sent còmode movent-se per Internet. Però són mitjans cada cop més utilitzats pels consumidors i el comerç de barri i el de tota la vida poden veure's arraconats i desaparèixer si no es posen al dia.

A Triemm volem oferir a tots els comerciants, però sobre tot als més allunyats de la tecnologia, la possibilitat de fer publicitat on-line amb confiança, destacant la seva presència al nostre cercador. Amb un tracte proper. Des de la transparència que dona un model d'empresa cooperatiu. Amb preus a la mida del petit comerç.

Encara no estem en disposició de prestar serveis als comerços de forma regular, però estem treballant-hi i ben aviat podrem fer-ho. Mentrestant, podem publicar sense cap cost per a tu, i sense cap compromís a futur, una fitxa completa del teu establiment. Amb textos sobre el teu negoci i fotografies. Si això t'interessa, ens encantarà que ens ho diguis a botiguer@triemm.cat i ens posarem en contacte personalment amb tu.

Triemm · el cercador de botigues de Barcelona on hi surten totes totes ©2013-2015 S. Llapur & J. Quílez

si tens un establiment...
tornar a dalt
loading loading /bundles/nbptriemm/images/markerRed.png /bundles/nbptriemm/images/markerGrayDark.png /bundles/nbptriemm/images/markerGrayLight.png /bundles/nbptriemm/images/iconCenter.png /a/place/~ /a/designation/~ Uix... alguna cosa no ha anat bé. Pots tornar a provar i, si segueix sense funcionar, t'estarem molt agraïts si ens ho expliques. ubicació actual article
Per poder cercar has d'haver escrit alguna cosa al menys en una de les dues caselles
No t'espantis. Només volem dir-te - perquè ens hi obliga el Real Decreto-ley 13/2012 - que en aquest lloc web utilitzem cookies de Google Analytics per a saber si la gent - la gent, no en Pau, en Pere o en Berenguera - ens visita molt o poc, i com. Si continues navegant, entendrem que ja t'està bé. Si això et preocupa, pots saber-ne més llegint la nostra política de privacitat. [tancar]